Gospelbreathe és l’espectacle de Tastet de Gospel que va veure la llum per primera vegada el dia 21 d’octubre de 2017 a l’Auditori-Teatre de Calldetenes, on va tenir una gran acollida pel públic que va omplir fins a exhaurir la totalitat de les entrades,  i que  va  durar  fins  al  2021.gospelbreathe, tastet de gospel, gospel, musica gospel

L’espectacle, creat en motiu de la celebració dels deu anys de la formació, és una aposta pel gospel contemporani combinat amb cançons de soul i pop, i fins i tot alguna cançó de creació pròpia.

Gospelbreathe és un espectacle complet, que inclou, a part dels nostres músics professionals, un grup de ballarines i ballarins i un presentador que condueix l’espectacle i l’enriqueix encara més.gospelbreathe, tastet de gospel, gospel, musica gospelgospelbreathe, tastet de gospel, gospel, musica gospelgospelbreathe, tastet de gospel, gospel, musica gospel

Gospelbreathe s’ofereix en diferents formats, des de celebracions privades i íntimes, passant per esglésies o sales d’actes, fins a grans concerts en teatres i auditoris. D’aquesta manera, s’adapta als requeriments de cada situació.

Gospelbreathe és el resultat de la trajectòria del grup, que al llarg d’aquests deu anys s’ha anat transformant fins arribar al que és actualment: música, emoció i ànima. Us convidem a emocionar-vos amb el nostre gospel.